Om mig


Min yrkeskarriär började som förskollärare på 80-talet. Jag är glad för åren jag jobbade med barn. De åren har skänkt mig mycket glädje och positiv energi.

Även om arbetet med barn var roligt och meningsfullt kände jag att jag ville följa mina drömmar. På 90-talet utbildade jag mig till Hudterapeut. Jag arbetade några år på hudvårdssalong med traditionella behandlingar, men med tiden kändes det för ytligt. Jag ville arbeta mer på djupet, med behandlingar som tog hänsyn till hela människan.

Det ledde till att jag utbildade mig inom Reiki och Ansiktszonterapi. Båda metoderna är holistiska och ser till hela människan, att kropp, själ och sinne bildar en helhet.

Parallellt med utbildning bearbetade jag min egna ”ryggsäck” av upplevelser, sorg och smärta. Jag kände att jag i Reiki och Ansiktszonterapi hittade rätt behandlingsmetoder som fungerade för mig. Metoder som är effektiva för att återhämta, återställa och återbalansera energierna i kroppen och som stimulerar kroppens naturliga läkningsförmåga.

Pusselbitarna föll på plats när jag utbildade inom Numerologi och fann den pusselbit jag länge sökt. Numerologi är ett fantastiskt verktyg till självkännedom och personlig utveckling. Genom numerisk analys kan du få svar på vad själen kommit ner till jorden för att utveckla fysiskt, mentalt och andligt. Genom att vi blir medvetna om vilka vi är, har vi möjlighet att ta ansvar och våga genomföra det som får oss att växa och utvecklas. Att finna vår unika väg!

Jag tror inte på slumpen, utan jag tror allt sker av en anledning. Min förhoppning är att genom den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig genom åren, ska kunna erbjuda mina kunder den hjälp, vägledning och läkning jag själv erfarit.

Utbildningar jag gått:

- Cidesco Dipl. hudterapeut
- Reiki – Steg I, II
- Ansiktszonterapi – Steg I, II
- Numerologi
- Förskollärare